UNDVIK FALLGROPAR

Lär av andras erfarenheter


Här har vi samlat länkar och exempel från olika branscher. I vår kunskapsbank finns användbara tips och råd kring hur du genomför ett lyckat projekt från början till slut.

PRIORITERA RÄTT

Installation steg för steg


  • Definiera behoven
  • Hitta möjliga leverantörer
  • Utvärdera anbud och välj system
  • Ta fram projektplan och budget
  • Installera och driftsätt systemet
  • Starta förvaltningsorganisationen

BYTA AFFÄRSSYSTEM

Vi guidar dig


Vi har erfarenheter både som leverantörer och beställare av affärssystem och är det stöd ni behöver för ett lyckat installationsprojekt. Välkommen till oss !

Gamla Brogatan 11 C

111 20 Stockholm

Tel: 070-207 41 81

E-post: info@bytaffarssystem.se

www.bytaffarssystem.se

När det är dags att byta affärssystem ger vi det stöd du behöver för ett lyckat installationsprojekt av till exempel system för produktion, ekonomistyrning, lönehantering, order, lagerhållning, fakturering och liknande. Vi hjälper dig att förstå leverantörernas tekniska språk och ser till att de förstår dina behov. Ett väl förberett installationsprojekt är grunden till ett fungerande affärssystem och tillsammans med dig ser vi till att skapa ett bra slutresultat. I vår kunskapsbank hittar du användbara tips och råd för ett lyckat projekt. Du anlitar oss för de aktiviteter du behöver, vilket till exempel kan vara förstudie, kravinsamling, val av leverantör, projektledning, testledning och validering.

MADE BY ohappa

Log Splitters,Centrifugal Switch,Round LED Panel Light